09 marts 2021

Bidstrupskovene

Bidstrupskovene og tidlig solopgang...

Det var en smule underligt at stå op kl. 05.49 og se ud af vinduets for at opleve at horisonten i øst allerede var lyserød. Så bliver Fru Larsen godt nok Glad i Låget... En super god start på en dag, som også blev helt fantastisk dejlig.

Dagens Tantetur var allerede aftalt på forhånd...





Bidstrupskovene har nemlig længe stået på Tanternes ønskeliste og nu skulle det så være, så det var jo godt at vejret var som skabt til en skovtur..... OK, det var lidt koldt om fingrene, men solen skinnede da fra en skyfri himmel hele dagen.

Vi bøvlede lidt med at finde den parkeringsplads, jeg havde udpeget hjemmefra, men pyt, vi fandt en anden og kom godt fra start. 

Der var smukt i skoven - mange træer begynder at have sprængparate knopper og det kan ses, når man ser det på lang afstand.


Der var smukke søer mange steder i skoven og jeg har ikke tal på, hvor mange gange, vi standsede op og kiggede og sagde, næh, ih og åh til en udsigt. 

Vores udsigt, da vi spiste vores medbragte madpakker, var også helt fantastisk, så der var ikke meget at klage over på den tur. Vi fandt et shelter, som lå helt i udkanten af skoven og med udsigt over en sø (som vist normalt var et moseområde).

Vi havde en lang og helt super dejlig dag, som du kan læse mere om på Tante-bloggen. Her er vi kommet til Mortenstrup sø ved Skjoldnæsholm.

Vel hjemme igen, stod aftenen på ren afslapning og forholdsvis tidligt i seng.

Ingen kommentarer:

En IKKE tur... I dag tog jeg til Tune til Hanne, da jeg skulle aflevere en hæklet høne til en dame, der også bor i Tune. Hanne ville selvføl...