29 januar 2021

På tur ved Dyndet og i skoven deromkring.

Fredag gik med en tur i skoven vest for Mosehuset. Jeg kan ikke rigtig finde ud af, hvad skoven egentlig hedder, men udfra AllTrails ser det ud som om det hedder Dyrhave i den østlige del og Skovridervænge mod vest.

Udgangspunktet var Mosehuset og turen startede med flødeboller og mega isglatte veje gennem Udløbet, sommerhusområdet lige ved siden af Mosehuset. 

Så snart man kom ind i skovområdet blev vejene lidt bedre, da der skiftevis lå sne og var frossen, opkørt jord fra skovens maskiner.

Det er en meget kuperet skov og nogen fik vist styret deres lyster mht. at løbe op og ned ad bakker 😀
Skoven er ret afvekslende. Her tæt granskov på venstre side og forholdsvis ung bøgeskov på højre. På dette punkt har jeg så lige opdaget, at man er nødt til at gå en ret stor omvej, da det ikke er muligt at krydse jernbanen.

En enkelt, vist nok selvbestaltet, skovsø, mødte vi også lige på vejen...

Klokken var blevet mange, så der blev spurtet ind i Mosehuset og købt te med hjem og derefter hjem og skifte tøj og til en dejlig middag hos nogle søde venner. 

Vi fik det skønneste mad: 

Hjemmelavet hønsekødsuppe med kød- og melboller mv.

Hjemmerøget varmrøget laks med alskens tilbehør, som f.eks. grønne asparges, rejer, salt osv. Hertil ovnstegte kartofler med en pikant hvidløgssmag og krydderier.

Hjemmelavet gammeldags æblekage serveret i flotte rødvinsglas med flødeskum og ribsgelé.

Tusind tak for mad til J&F og ikke mindst for en skøn aften med snak og afstand.

Kort fra turen kan ses her.











Ingen kommentarer:

En IKKE tur... I dag tog jeg til Tune til Hanne, da jeg skulle aflevere en hæklet høne til en dame, der også bor i Tune. Hanne ville selvføl...